|
 |
« Yanıtla #91 : 06 Eylül 2011, 01:32:06 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapYerin kulağı var, Yarin yok.. Duymamış içimdeki sultanlığının en sağır haliyle kendisini sevdiğimi..
Bu aşkın içinde bir iş var, İşin içinde Aşk yok.. İçinden çıkılmıyor, içimden seni çıkartamayışlarımın.Olcay Derecik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #92 : 06 Eylül 2011, 01:33:49 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapKumlara yazılmış sözcükler kadar kısacıktı ümidim. Ve anladım ki bir takım şeyleri ben ilk dalgada yitirmişim...Yusuf Hayaloğlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #93 : 06 Eylül 2011, 01:39:23 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapSeverek ayrılıyoruz bu nasıl hayat, Kafanda ki her seyi bi kenara at, Ama üzülme kalmadı aramızda her hangi bir hat. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #94 : 06 Eylül 2011, 17:47:03 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapÖzlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum elini tutmayı sesini duymayı Boynuna sarılıp omuzun da ağlamayı Nedensiz sevinçleri, Hasret dolu sevgi dolu sımsıcak düşlerimi özlüyorum. Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmıştım Girmez sanmıştım hayalin beynime Geceleri düşlerimde Gündüz baktığım her yerde seni özlüyorum. Renkler gitmenle soldu Kırmızı kırmızılığını unuttu Mavi maviliğinin farkın da değil Beyaz yalnız sen giydiğinde güzelliğini haykırıyormuş Özlüyorum, Bu özlem bu bekleyiş hiç bitmeyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasan da sensiz sensizliği yaşatacağım Sensiz seninle olmayı başaracağım Sonun yaklaştığını hissettiğim gün Beyaz,bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yaşamın kahrediciliğine veda ederek Seninle sonsuzluğa kavuşacağım.
Gülay Atılay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #95 : 06 Eylül 2011, 19:40:24 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapÇaresizim... Nereye tutunsam düşüyorum.. Hayat öyLe bir oyun oynadıki, PaLyaçonun misali ağLayamadığımdan güLüyorum..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #96 : 10 Eylül 2011, 00:59:24 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yap Çocuk olabilsem keşke yeniden Tüm kırılmışlıklarım bisikletim olmaması olsa ve bütün telaşlarım sokağa çıkıp top oynayabilmek.
Özlemlerim bakkaldan şekerli sakız alabilmekle sınırlı kalsa, Uçurtmaya imrensem sadece...
Tek kibirim yemek seçmek olsa Bildiğim tek oyun saklambaç Tek oyunbozanlığım saklanmamak olsa..
Yaptığım tek hile Tabağımdaki yemeği Farkettirmeden çöpe dökmek olsa.. 'Ne çabuk yedin oğlum' sorusuna Annemin 'Harika olmuş doyamadım' demek olsa tek yalanım..
Aşk, komşu kızına duyduğum his gibi olsa Kapısının önünde beklemek,beraber okula yürüyebilmek için ve gizleme telaşı anlamasın diye. Böylesi katıksız,yalın..
Tek bildiğim küfür ağzını kırarım olsa yeniden ve aldığım cevap kıramazsın OLsa sadece...
Topumu kestiği için küssem mahalleliye Nasılsın ufaklık dediklerinde geçecek kadar Uçuşabilen bir küskünlüğüm olsa..
Hayat masallardan ibaret olsa yeniden Düşen elma olsa kafama Düşmekten anladığım bu olsa...
Tek düşmanım oyuncaklarımın biten pili olsa Oyuncak gibi fırlatılmasam şımarık eller tarafından..
Çocuk olabilsem keşke yeniden Hayatımda 'Sen' olmadanki halime dönebilsem.. Olcay Derecik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #97 : 16 Ekim 2011, 19:34:46 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapHiç kimse fazla yaşamış olmakla ihtiyarlamaz. İnsanları ihtiyarlatan, ideallerinin gömülmesidir. Seneler cildi buruşturabilir. Fakat heyecanların teslim edilmesi ruhu buruşturur. İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça yaşlanırlar. İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyardır. Güzelliği görme yeteneğini kaybetmeyen asla yaşlanmaz. Yaşlanmak bir dağa tırmanmak gibidir. Çıktıkça yorgunluğunuz artar. Nefesiniz daralır, ama görüş alanınız genişler. "Beynimiz yeni tecrübeler keşfettiği sürece insan genç sayılır." William Glads
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #98 : 16 Ekim 2011, 19:38:28 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yap Dost Dediğin
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın ..." Nereden çıktın bu vakitte " dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı ...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi ... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş ...Can Dündar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #99 : 18 Kasım 2011, 18:59:18 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapHayat bu; zaman gelir her şey bir anda SON bulur. Hayat bu; son dediğin an,herşey yeniden CAN bulur..!
Seneca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #100 : 26 Aralık 2011, 19:06:41 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapAşksızlara verme öğüt, Öğüdünden alır değil,
Aşksız adem hayvan olur, Hayvan öğüt bilir değil
Kara taşa su koysanda, Elli sene ıslatsan da,
Tencere de kaynatsan da, Hünerli taş olur değil
Pınar akar otlar biter, Gül dalında bülbül öter,
Cahil gönlü taştan beter, Kolay yola gelir değil
Avcı kuşu şahin doğar, Güzel övmüş onu öven,
Avlanmayı bilmezse, Doğanlıktan kalır değil
Güneşler güneşi bitti, Ahirete teşvik etti,
Cahil onu öldü sanır, Peygember hiç ölür değil
Yunus olma cahillerden, Uzak kalma ehillerden,
Cahil salih olur ise, Cahillikte kalır değilYunus Emre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DiLSe
|
 |
« Yanıtla #101 : 23 Ocak 2012, 17:01:50 » |
|
Linkleri Görebilmek için Üye Olmalısınız Üye ol veya Giriş yapSus be yüreğim! Ben de biliyorum özlediğimi; Sus da bilmesin özlendiğini...!
Özdemir Asaf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|